Tali Pärnu võidust: meil oli pinget rohkem

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu mängijad.
Pärnu mängijad. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu VK alistas täna võrkpalli Eesti meistrivõistluste poolfinaali teises mängus 3:1 Tartu Bigbanki ning viigistas kolme võiduni mängitava seeria 1:1. Pärnakate juhendaja Urmas Tali sõnul mängis edus rolli koduväljaku eelis ning nii liidrite tegutsemine kui kogu meeskonna panus.

«Meie serv töötas täna ja vastuvõtt oli samuti parem. Eks meil oli selles mängus pinget rohkem, kui tahame seda seeriat veel pünevaks teha. Tartul oli üks võit juba käes,» sõnas Pärnu juhendaja Urmas Tali.

Avageimi domineeris külalismeeskond, kuid Pärnu jõudis 16:20 kaotusseisust järele ning võitis 25:23. Teise geimis läks Tartu tugeva pallingu toel 15:2 ette, geim võideti 25:20. Seejärel jäi aga Tartu hätta vastuvõtul ning kaotas järgnevad geimid 20:25 ja 19:25.

«Koduväljaku eelis mängis samuti rolli ning see, kuidas liidrid oma töö ära teevad. Näitasime ka üsna meeskondlikku tegutsemist,» lisas Tali. Pärnule tõid Siim Põlluäär 16 ja Kardo Kõresaar 14 punkti, Tartu edukaim oli 24 silma kogunud Renee Teppan.

Selle paari kolmas kohtumine peetakse Tartus 26. märtsil algusega kell 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles