AmEst Rapla lõpetas ühisliiga hooaja võiduga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kosk.
Kaia Kosk. Foto: Argo Luigas/basket.ee.

Naiste korvpalli Eesti-Läti ühisliigas peeti pühapäeval B-vahegrupis kaks mängu. AmEst Rapla alistas 63:54 Läti U16 koondise, tagades sellega ühtlasi koha Eesti meistriliiga play-offis.

Suurepärase mängu tegi taas naiskonna liider Kaia Kosk, kes sai kirja juba hooaja kümnenda kaksikduubli – tema arvele jäi 19 punkti, 12 lauapalli ja 6 korvisöötu. 12 punkti jäi Eliise Pajumetsa kontosse. Läti klubi edukaim oli 14 silmaga Marta Jancevska.

Rapla lõpetas ühisliiga vahegrupi kuue võidu ja kuue kaotusega. Eesti meistriliiga play-offile pääsevad neli paremat Eesti naiskonda Nordea ühisliiga põhiturniiri paremusjärjestuse arvestuses. Esimesed kolm naiskonda on ülemises vahegrupis olevad Eclex/1182, Tallinna Ülikool ja Audentese SG/Noortekoondis. Neljandana pääses seega edasi Rapla.

Tartu Ülikool kaotas 62:67 Riia TTT juunioridele. Kintija Kalnina oli 17 punktiga Riia klubi edukaim. Tartule tõi Janeli Lilleallik 29 punkti, 6 lauapalli ja andis 5 söötu.

Tartu lõpetas vahegrupi viie võidu ja seitsme kaotusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles