Eestlased välismaal: Augsburg viigistas Wolfsburgiga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan (vasakul).
Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan (vasakul). Foto: AFP/SCANPIX

Eestlastel oli läinud nädal Euroopa jalgpalliväljakutel tihe. Kuigi paljud koondislased kuulusid meeskonna algkoosseisu, siis pidid mõned leppima ka istekohaga vahetusmeestepingil.

Ragnar Klavan aitas Augsburgil 1:1 viigistada Wolfsburgiga. Augsburg hoiab Saksamaa kõrgliigas kaheksandat kohta.

Algkoosseisu kuulunud Sergei Zenjov ei suutnud Lvivi Karaptõt kaotusest päästa ning lõppskoor mängus Goverla vastu oli 0:1. Karpatõ on 18 mänguga kogunud 19 punkti ning on sellega Ukraina kõrgliigas kümnendal positsioonil.

Dmitri Kruglov kuulus läinud nädalal kahes mängus Ravani põhikoosseisu. Nädala sees realiseeris ta penalti Asebaidžaani karikavõistluste veerandfinaali penaltiseerias, mis aitas Ravani poolfinaali. Liigakohtumises oma endise koduklubi Neftci vastu sai ta kirja 62 minutit, kuid ei suutnud meeskonda 0:1 kaotusest päästa. Liigas on Ravan 27 vooru järel üheksandal tabelireal, mis tähendaks hooaja lõppedes üleminekumänge. Kaheksas koht on üheksa punkti kaugusel.

Artur Kotenko aitas oma uuel meeskonnal, Soligorski Šahtjoril, jõuda Valgevene karikavõistlustel poolfinaali, kui Bobruiski Belšina alistati tulemusega 3:1.

Tarmo Kink kolmandat liigamängu järjest väravat lüüa ei suutnud ning Kaposvari Rakoczi kaotas 0:1 Honvedile. Igor Morozov ja Debrecen alistasid hilise värava toel 1:0 Pecsi. Debrecen on 21 vooru järel Ungari kõrgliiga liider ja Kaposvari 16. kohal ehk viimane. Jarmo Ahjupera ja Ujpest on üheksandal tabelireal.

Taijo Teniste ja Sogndal kaotasid hooajaeelses mängus 0:1 Hoddile. Koondise vasakkaitsja tegi kaasa kogu kohtumise.

Vladimir Voskoboinikov kuulus põhikoosseisu ja aitas Qingdao Hainiul võita Hiina esiliigas 1:0 Xinjiang Tianshan Leopardi. Kahe vooru järel on ründaja koduklubi nelja punktiga liigatabelis neljandal positsioonil.

Sergei Mošnikov vahetas 63. minutil välja Rimo Hundi, kui Kõzõlorda Kaisar mängis väravateta viiki Taraziga. Kaisaril on kahe vooru järel neli punkti, millega asutakse Kasahstani kõrgliigas kuuendal kohal.

Inna Zlidnis mängis 90 minutit ning tema koduklubi Hohen Neuendorfi Blau-Weiss viigistas 1:1 FFC Magdeburgiga. Saksamaa esiliigas tõusti viigipunkti toel 12 naiskonna seas üheksandale positsioonile.

Signy Aarna (Kuopio Pallokissat) lõi värava Soome kõrgliiga avavoorus Vantaa vastu ning kohtumine lõppes 2:2 viigiga. Pori Nice Futise avakoosseisu kuulus Katrin Loo, kuid tema koduklubi kaotas 2:4 Merilappi Unitedile. Pille Raadik pääses Aland Unitedi 3:3 viigiga lõppenud kohtumises Espoo Honka vastu mängu 70. minutil vahetusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles