Anderson ja Castors Braine alustasid veerandfinaale võiduga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson.
Merike Anderson. Foto: Rando Reining.

Eesti naiste korvpallikoondise liider Merike Anderson ja tema koduklubi Castors Braine alustasid Belgia meistriliigas veerandfinaalseeriat võiduga, saades 96:49 jagu Spirou Monceau naiskonnast.

Anderson alustas algviisikus ja viskas 28 minutiga 11 punkti, võttis 1 lauapalli ja andis 2 söötu. Celeste Trahan-Davis oli võitjate resultatiivseim, visates 29 punkti ja võttes 13 lauapalli. Veerandfinaalid mängitakse kahe võiduni.

Bulgaaria meistriliigas Beroe Stara Zagora naiskonnas palliv Valeria Kast tegi küll suurepärase esituse, visates 27 minutiga 17 punkti, võttis 4 lauapalli ja andis 3 söötu, ent naiskond kaotas 69:78 Rilski Sportistile. Võitjate parim oli Teodora Dineva 26 punktiga. Liigatabelis on Beroe jätkuvalt seitsmendal ehk viimasel kohal.

Itaalia esiliigas Ancona naiskonnas mängiv Viive-Kai Rebane viskas 40 minutiga 9 punkti ja sai kätte 9 lauapalli, kuid Ancona pidi tunnistama Ariano Irpino 71:55 paremust. Alejandra Chesta tõi võitjatele 23 silma. Ancona on oma konverentsis seitsmendal kohal.

Inglismaa meistriliigas Loughborough ülikooli rivistusse kuuluvad õed Maaja ja Maia Bratka said taas võidurõõmu tunda, kui 78:69 saadi jagu City Of Sheffield Hattersist. Maaja Bratka arvele jäi võitjate parimana 23 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles