Karm kriitika võib Ronaldole ja Ramosele tuua mängukeelud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Sergio Ramos eilsel el clasicol.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Sergio Ramos eilsel el clasicol. Foto: SCANPIX

Eile Hispaania jalgpalli kõrgliigas peetud põnevuslahing Madridi Reali ja Barcelona vahel kütab kirgi veel tänagi, sest mitmed Reali mängijad süüdistasid kaotuse järel matši vilistanud kohtunikku Alberto Undianot. Hispaania väljaannete väitel võivad kriitikat teinud Cristiano Ronaldot ja Sergio Ramost oodata ka karistused.

Kahe Hispaania gigandi kohtumine pakkus rohkelt intriigi ja väravaid igale maitsele: Andres Iniesta viis Barca 7. minutil juhtima, aga Karim Benzema kaks väravat andsid omakorda 2:1 edu Realile. Avapoolaeg lõppes siiski 2:2 viigiseisul, sest 42. minutil sai jala valgeks Lionel Messi. Teine poolaeg pakkus publikule aga koguni kolm penaltit, kui esmalt viis Reali ette Ronaldo poolt realiseeritud 11 meetri karistuslöök ning seejärel sai kaks penaltit sisse lüüa Messi.

Esimesele Barca penaltile eelnenud olukorras Brasiilia ründeässa Neymari maha tõmmanud ja punase kaardi saanud Reali nimekas mängumees Sergio Ramos teatas pärast mängu, et kohtunik vilistas Barcelona kasuks. Hiljem nõustus Ramose arvamusega ka Ronaldo, kes väitis, et vilemees oli selgelt nende vastu häälestatud.

Nüüd on Hispaania meedia aga andnud teada, et väidetavalt võib kohtunikku kritiseerinud Ramost ja Ronaldot oodata nii rahatrahv kui ka võimalikud mängukeelud.

Meistritiitli eest võitlemise jaoks oli Barcelona eilne võit neile äärmiselt vajalik, sest Reali võidu korral oleks Madridi meeskonnal olnud tabelis 73 punkti, Barcelonal aga endiselt 66. Hetkel juhib liigat hoopis Madridi Atletico, Real on teine ja Barca kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles