Jõhker: NFLi mängumees langes oma venna poolt pussitamise ohvriks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Williams.
Mike Williams. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli liigas NFLis mängiv Mike Williams pidi jagama politseile selgitusi selle kohta, kuidas ta vend teda nädalavahetusel jalga pussitas.

Tampa Bay Buccaneersi meeskonnas mängiv Williams käis politseijaoskonnas selgitamas, mis nädalavahetusel tema ja ta venna Eric Baylori vahel juhtus. Williamsi väitel olid nad vennaga omavahel lollitamas ja maadlemas, kui Baylor teda kogemata kombel noaga jalga pussitas.

Kohaliku politsei andmetel käis Williams samal päeval ka haiglas, ent sai sealt pärast läbivaatust kiirelt koju. Williamsile lähedal seisev isik teatas, et NFLi mängumees süüdistust esitada ei kavatse. Samas kinnitas politsei kõneisik Cristal Bermudez, et Baylori leidmiseks on välja antud kohtuvolitus, sest mitmete tunnistajate sõnul ei lahenenud olukord sugugi nii sõbralikus meeleolus nagu Williams väitis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles