Kriisa: väga kehv mäng meie poolt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa (number 7)
Valmo Kriisa (number 7) Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond alustas täna Balti liiga poolfinaalseeriat, kui kodus võõrustati Leedu meeskonda Prienai Tonybeti. Tasavägiselt kulgenud kohtumises võttis napi 68:66 võidu külalismeeskond. Rocki vanameistri Valmo Kriisa sõnul oli tegemist kehva päevaga, kus visked lihtsalt ei tahtnud korvi minna.

«Väga kehv mäng meie poolt. Ei suutnud viskekohti välja mängida. Täna oli lihtsalt selline päev, juhtus nii, et asjad ei sujunud,» arutles Kriisa, kelle arvele jäi kolm punkti. Seitsmest kaugviskest tabas ta ühe. «Õnneks saime teisel poolajal vähemalt kaitse enam-vähem korda.»

Leedu leegionäri Augustas Peciukeviciuse sõnul on Rocki mehed hetkel heas vormis, kuid meeskond vajab ühte head mängu, et taas hoog sisse saada. Selleks on võimalus juba selle nädala kolmapäeval, kui Tallinnas minnakse vastamisi valitseva Eesti meistri Kalev/Cramoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles