Halb hommik: endine NBA mängija luges netist, et on surnud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Quinton Ross (paremal).
Quinton Ross (paremal). Foto: SCANPIX

Kui seitse aastat NBAs mänginud Quinton Ross teisipäeva hommikul ärkas ja oma telefoni sisse lülitas, oli seal hulk vastamata kõnesid ja sõnumeid sugulastelt-tuttavatelt-sõpradelt, kes kõik olid miskipärast tema tervise pärast mures. Arusaamatuses Ross avas arvuti ja nägi internetis enda ehmatuseks New York Posti uudist, et ta leiti rannalt surnuna.

«See oli sugulastele ja sõpradele ränk päev – nii mõnigi oli uudist kuulnud ja paljud jõudsid juba peatäie nutta. Telefon oli hulluks minemas,» kirjeldas Ross elu halvimat hetke. 32-aastane mees veetis ülejäänud päeva sugulastele helistades ning postitas ka Facebooki kirja, kinnitades, et on elus ja terve.

Eksitus tekkis seetõttu, et randa kaevatud madalast hauast prügikotti topituna leitud surnud mehe nimi oli tõepoolest Quinton Ross. New York Post tegi aga mingil põhjusel eksliku järelduse, et tegemist on endise profikorvpalluriga, kellel oli kuuldavasti viimastel aastatel rahaprobleeme.

Ross mängis NBAs seitse aastat, kuuludes Los Angeles Clippersi, Memphis Grizzliesi, Dallas Mavericksi, Washington Wizardsi ja New Jersey Netsi ridadesse. Viimati pallis ta hooajal 2012-13 Prantsusmaal Boulazaci meeskonna ridades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles