Endine vormel-1 sarja arst: Schumacheri fännid peavad olema valmis väga halbadeks uudisteks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Endine vormel-1 sarja arst Gary Harstein avaldas, et ajapikku jääb aina väiksemaks võimalus, et vormelilegend Michael Schumacher saab terveks.

29. detsembril Meribeli suusakeskuses raskelt kukkunud ja pead vigastanud Schumacher on seejärel olnud koomas. Paljude ekspertide arvates ei tule Schumacher sellest õnnetusest aga enam kunagi välja.

«Aja möödudes muutub aina ebatõenäolisemaks tema tervenemine,» kirjutas Harstein oma blogis. «Michaelit jumaldati alati,» viitas ta tõsiasjale, et Schumacheril on jätkuvalt palju fänne.

«Paljude arvamuste kohaselt pole aasta aega pärast õnnestust enam võimalik vegetatiivsest seisundist välja tulla. Püsivas vegetatiivses seisundis olevate inimeste eluiga on kuni paar aastat,» lisas ta.

Schumacheri pressiesindaja Sabine Kehm teatas eelmisel nädalal, et endise vormelipiloodi üles äratamise protsess käib, kuid praegu ei ole teada, kui kaua see võiks aega võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles