Bengalsi peatreener näeb Hundis tulevikumeest

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: twitter.com

Cincinnati Bengalsi ameerika jalgpalli meeskonna mängumees Margus Hunt hellitab lootusi, et juba sellel hooajal meeskonna põhitegijate hulka tõsuta, kuid selleks peab mees veel arenema ja suure mänguga harjuma. Klubi peatreener Marvin Lewis usub, et pikas plaanis võib eestlasest saada klubist lahkunud staari Michael Johnsoni asendaja.

«Me võtsime Margus Hundi aasta eest meeskonda ja ta on üks osa üleminekust,» selgitas Lewis Benglasi kodulehele. Hunt on tema sõnul toodud meeskonda pikaajaliste plaanidega ning ta peaks hakkama võitlema koha eest põhimeeste hulgas. «Meil on ka teisi, kes pinnale kerkivad. Wallace Gilberry tegi hea eelmise hooaja ja Robert Geathers tuleb vigastuspausilt tagasi. Meil saab kõik hästi olema.»

Lootustandev on see, et Lewis tõi esimesena välja just Margus Hundi nime, kui talt küsiti Michael Johnsoni asendamise kohta. Samas tõi küsija välja ka Hundi kogenematuse, millele treeneril samuti vastus olemas oli. «Margus sai eelmisel aastal selliseid kogemusi, mida me ei planeerinud,» vihjas Lewis sellele, et Hunt möödunud hooajal tihtipeale vigastatud mehi asendas. «Kõik on suurepärane ja mitte keegi ei tee kõvemini tööd kui tema. Ta peab jätkama samamoodi,» innustas peatreener.

Eile kiitis Hunti ka Bengalsi endine kaitsetreener Mike Zimmer, kes usub, et Hunt teeb lähiajal arenguhüppe. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles