Klavan ja Augsburg on alavormis suurklubi vastu favoriidid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Augsburgi mängijad väravat tähistamas. Ragnar Klavan (nr. 5).
FC Augsburgi mängijad väravat tähistamas. Ragnar Klavan (nr. 5). Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas kohtub Ragnar Klavani tööandja Augsburg täna Leverkuseni Bayeriga. Pikemat ajalugu arvestades peaks kohtumise kindel favoriit olema Leverkusen, kuid meeskondade viimaste kuude vormi põhjal tasub oodata Augsburgi võitu.

Alates 12. detsembrist on Bayer pidanud üheksa mängu, millest kaheksa on kaotatud. Vaid 3. märtsil õnnestus Hannoveriga välja mängida 1:1 viik. Soomlase Sami Hyypiä hoolealused on langenud selle aja jooksul välja nii Saksamaa karikasarjast kui ka Meistrite liigast. Bundesligas on võiduta püsitud kuus järjestikust mängu. Nüüd vajab kaitsmist koht meistrivõistluste esinelikus, mida ründab terve hulk meeskondi, teiste hulgas ka Augsburg.

Kui vaadata Klavani koduklubi viimast üheksat mängu, siis neil on nelja võidu kõrval kirjas kolm viiki ja kaks kaotust. Mõlemad allajäämised (0:1 Nürnbergile ja 1:2 Schalkele) tulid kõige napimalt.

Liigatabelis hoiab Leverkusen 44 punktiga veel neljandat kohta, kuid kohtumise rohkem pidanud Wolfsburg on samade punktidega viies. Augsburg on 39 punktiga hetkel kaheksas, kuid ka nendel on Bayerist mäng vähem peetud.

Liigatabel:

  1. Bayern 77 p
  2. Dortmund 52
  3. Schalke 51
  4. Leverkusen 44*
  5. Wolfsburg 44
  6. Mönchengladbach 42*
  7. Mainz 41
  8. Augsburg 39*
  9. Berliin 36
  10. Hoffenheim 32*

*mäng vähem peetud

Tänased mängud (kell 21):

Augsburg – Leverkusen

Frankfurt – Mönchengladbach

Hamburg – Freiburg

Hoffenheim – Hannover

Nürnberg – Stuttgart

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles