NBA-agent kiitis Viljar Veskit ja Martin Dorbekut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Veski
Viljar Veski Foto: Toomas Huik

Tuntud korvpalliagent Reed Nopponen rääkis Basketile antud intervjuus, et jälgib mitut Eesti korvpallurit ning ta ei imestaks, kui järgmine Tony Parker (NBA täht ja Nopponeni klient- toim) tuleks just Eestist.

Küsimusele, kes on su kliendid, vastas Nopponen: «Olen mõnede heade mängijatega töötanud. Praegu töötan Kristjan Kanguriga – tahan teda tulevikus aidata. Lisaks talle mängivad mõned mehed kõrgetes Euroopa liigades. Ja paar meest ka NBAs,» rääkis ta.

Nopponen avaldas, et hoiab Eesti korvpalluritel silma peal.

 «Olen paari meest kogu hooaja jälginud. Mulle meeldib Martin Dorbek. Arvan, et ta tegi hea hooaja. Tean, et treener Vucinic oli tema suhtes positiivselt meelestatud ja andis talle palju võimalusi. Arvan, et ka Viljar Veski on head kvaliteeti näidanud. Eile näitas ta, et on arenenud. Suured mehed arenevad hiljem,» rääkis Nopponen ja lisas:

«Hoian Eesti korvpalluritele pöialt. Teen kõik, mida saan, et Eesti korvpalli aidata, sest tahan näha neid kõrgetes liigades mängimas. Poisid peavad lihtsalt kõvasti töötama, ambitsioonikad olema ja vaeva nägema, sest järgmine Tony Parker võib Eestist tulla. Kunagi ei tea.»

Vaata video SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles