Messi hakkab jalgpalli mängimise eest teenima 1,6 miljonit eurot kuus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi fänn Rio de Janeiro tänavatel. Naise iidol hakkab jalgpalli mängimise eest teenima 1,6 miljonit eurot kuus.
Lionel Messi fänn Rio de Janeiro tänavatel. Naise iidol hakkab jalgpalli mängimise eest teenima 1,6 miljonit eurot kuus. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalligigandil FC Barcelonal on plaan teha nende staarmängijast Lionel Messist maailma enimtasustatud mängija, pakkudes talle hiiglaslikku palganumbrit.

«Me kõik tahame, et Messist saaks suurima palgaga mängija ning selle nimel me ka töötame,» sõnas klubi president Josep Maria Bartomeu. Daily Telegraphi andmetel pakub Barcelona Messile 336 tuhande naela suurust nädalapalka (umbes 400 000 eurot nädalas, ehk kuus teeb see umbes 1,6 miljonit eurot), mis on kõrgem kui Real Madridi tähe Cristiano Ronaldo või Manchester Unitedi Wayne Rooney töötasu, vahendab Soccernet.ee.

Kuigi argentiinlasel on klubiga kehtiv leping 2018. aastani, mis sõlmiti poole aasta eest, on tema superstaari staatus piisav, et Barca president Bartomeu uuesti läbirääkimiste laua taha kutsuda. Bartomeu sõnade kohaselt keskendutakse praegu Hispaania karikasarjale ja meistriliigale ning UEFA Meistrite Liigale, mis annab alust arvata, et rekordleping allkirjastatakse hooaja lõpus.

26-aastane Rosarios sündinud mängumees on Barcelona klubi hingekirjas olnud alates 13. eluaastast ning on selle ajaga löönud Hispaania kõrgliigas 236 väravat, millest viimased kolm tulid pühapäevases El Clasicos Real Madridi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles