Leibak: korraks oli pettumus, aga see läks kiiresti üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaire Leibak
Kaire Leibak Foto: Raigo Pajula

Pekingi olümpiamängudel kolmikhüppes 14.13ga kümnenda koha saanud Kaire Leibak sõnas pärast võistlust, peab tippudele järgi jõudmiseks veel kõvasti vaeva nägema.

«Pärast viimast katset oli korraks pettumus, aga see läks kiiresti üle,» tunnistas olümpiadebüüdi teinud Leibak. «Vaatasin, kuidas tipud hüppavad üle 15 meetri ja sain aru, et pean veel kõvasti tööd tegema. Nad on füüsise ja kiiruse poolest minust kõvasti üle.»



Kuigi tulemus polnud just kõige parem, jäi ta lõppkohaga rahule. «Koht oli minu jaoks väga hea,» kinnitas 20-aastane Leibak.



Kolmikhüppe võitis Francoise Mbango Etone Kamerunist, kes hüppas teises voorus 15.39. Hõbe kuulus 15.32ga Tatjana Lebedevale Venemaalt ja pronks 15.23ga kreeklannale Hrysopiyi Devetzile.



«Esimeste naiste ülipikad hüppad tuleviku suhtes motivatsiooni küll ära ei võtnud,» ütles Leibak. «Tekkis hoopis soov kõvasti trenni teha, et nelja aasta pärast olümpial tegija olla.»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles