Kaljuveer: alla ma kindlasti ei anna, ma pole allaandja tüüp

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERRi sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer.
ERRi sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer. Foto: Peeter Langovits

Eesti Rahvusringhäälingu juhatuse esimees Margus Allikmaa teatas teisipäeva õhtul, et on otsustanud lõpetada töösuhte sporditoimetuse juhi Marko Kaljuveeriga, kes kinnitas, et kuigi koostöö on lõppenud, ei ole ta alla andnud.

«Ega Allikmaal ei ole mulle midagi väga suurt ette heita, programm on tugev olnud ja ma loodan, et see tugevus jätkub,» sõnas Kaljuveer ERRi spordiportaalile pärast Allikmaa väidet, et Kaljuveeri vallandamise põhjuseks oli valik, milliseid alasid rahvusringhäälingu kanalites üle kanda.

Kaljuveer lisas, et ei oska edasise kohta praegu veel midagi öelda. «Alla ma kindlasti ei anna, ma pole allaandja tüüp, olen koostöövalmis tüüp,» lausus ta. «Vaatame, mis elu toob. Kindlasti pole ma alla andnud ja kindlasti nii minu kui Hanno (Tombergi- toim.) töö on korda läinud kolleegidele, kes suudavad asjast aru saada,» vahendas täna Kaljuveeri sõnu ERRi spordiportaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles