Gert Kullamäe: kaotus jäi ühe hetke taha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rock kohtus sel hooajal neljandat korda Tallinna BC Kalev/Cramoga ning teist korda sel hooajal tuli neilt vastu võtta kaotus, sedakorda jäid lõppnumbriteks 77:87. Rocki peatreener Gert Kullamäe tunnistas, et mänguks seatud eesmärk suudeti siiski täita ning kaotus jäi vaid ühe hetke taha.

Tartlaste peatreener Gert Kullamäe valis algkoosseisu tavapärasest erinevad mängijad ja lisaks mängiti palju maa-ala kaitset. «Meil on tulemas mängud, kus saame proovida asju mida suurema kaaluga mängudes ei saa või ei julge proovida. Täna oli meil üks eesmärk seisust olenemata mängida palju maa-ala. See toimis tegelikult päris hästi ja 38 minutit püsisime mängus,» rääkis Rocki peatreener Gert Kullamäe.

Kohtumises sai otsustavaks olukord, kus korvialuses tegevuses püüdis Vilmantas Dilys ründeviga kätte saada Frank Elegarilt. See aga ei õnnestunud ja Elegar surus palli korvi ning vaidlemise eest sai Dilys ka tehnilise vea. Realiseeritud vabavisetele lisaks tegi kaks korda skoori Curtis Millage ja sellega oli lastud Kalev/Cramol teha 8:0 spurt, millega kohtumise saatus ka otsustatud sai.

«Lihtsalt üks hetk paar minutit enne lõppu otsustas täna mängu,» tunnistas Kullamäe tasavägise kohtumise järel.

TÜ/Rocki resultatiivseim oli 25 mänguminutiga 19 punkti ja seitse lauapalli kogunud Janar Talts, Kalevi poolt sai võimsa kaksikduubliga hakkama Frank Elegar, kelle arvele jäi 17 punkti ja 18 lauapalli.

Rockil on nüüd meistriliiga turniirtabelis kirjas 22 võitu ja kaks kaotust ning sellega ollakse teisel kohal. Sama palju kaotusi on ka Kalev/Cramol, aga võite on neil kirjas 25 ja sellega ollakse tabeliliidrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles