Tarvas alistas koduses liigas kindlalt Pärnu KK

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva mängumees Silver Leppik, taustal Rakvere meeskonna peatreener Andres Sõber.
Rakvere Tarva mängumees Silver Leppik, taustal Rakvere meeskonna peatreener Andres Sõber. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Pärnu spordihallis võõrustas kohalike korvpallisõprade lemmik klubi Korvpalliklubi Pärnu Andres Sõbra juhitavat Rakvere Tarvast ning külalised panid teisel poolajal oma paremuse maksma, võttes lõpuks kindla 76:56 võidu.

Kogu esimene poolaeg möödus tasavägiselt, meeskonnad küll üritasid üksteisele oma mängu peale suruda, kuid tulutult. Skoor püsis võrdne ning esimese veerandi lõppedes oligi seis viigiline 19:19. Ka teisel kümnendil ei muutunud midagi: pingeline heitlus jätkus, kuid poolajapausile minnes oli minimaalse edu saanud Rakvere tulemusega 36:35. Teisel poolajal hakkas iga minutiga Rakvere oma eduseisu suurendama. Pärnakad küll üritasid vastu saada, kuid pidid lõpuks tunnistama Lääne-Virumaa klubi 75:56 paremust.

«Võitja on ikka alati tubli, aga meie kaotasime,» ei halastanud KK Pärnu mänedžer Mait Käbin. Ta lisas:«Tegime tervelt 22 pallikaotust ja korvi alt ei suutnud ära vormistada. Lasime neil mingil hetkel kaugvisetel hoogu minna ja nii see vahe hakkas teise poolaja algul jõudsalt suurenema. Kahju on, ma ei heida meestele midagi ette, kõik tahtsid kõva lahingut anda. Rakverel oli täna keskmiselt parem päev. Mängisid kolme-nelja tagamängijaga ja olid kiired ning teravad. Au ja kiitus vastasele, kes võtsid võõral väljakul tubli võidu.»

Tarva poolelt tõid kahekohalise punktisumma viis mängumeest, 14 punkti said kirja nii Maris Laksa, Juris Umbraško kui ka Giedrius Gustas. Pärnu parim oli 15 punkti ja 11 lauapalliga Nemanja Miljkovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles