Hispaania liiga: Barcelona ja Atletico said võidud, Real teenis valusa kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (paremal) ei suutnud Madridi Reali kaotusest päästa.
Cristiano Ronaldo (paremal) ei suutnud Madridi Reali kaotusest päästa. Foto: SCANPIX

Eile peetud Hispaania jalgpalli meistriliiga 30. vooru järel püsivad tiitlikursil kõik kolm tänavuse hooaja tugevamat meeskonda, sest hea päev oli Barcelonal ja Madridi Atleticol, kehvemini läks Madridi Realil.

Nädalavahetusel peetud suures lahingus Reali alistanud Barcelona võitis eile kindlalt 3:0 Celta de Vigot. Barca väravate eest hoolitsesid Lionel Messi (30.) ja Neymar (6., 67.)

Võidu sai kirja ka käesoleval hooajal kahele suurklubile tugevat konkurentsi pakkuv Atletico, kes alistas 1:0 Granada. Madridi meeskonna värava autoriks oli 63. minutil jala valgeks saanud Diego Costa.

Hetkel liigatabelis kolmandaks kukkunud Madridi Real pidi samas tunnistama võõrsil 1:2 Sevilla paremust. Cristiano Ronaldo viis Reali küll 14. mänguminutil 1:0 juhtima, aga Carlo Bacca kaks väravat tagasid võidupunktid hoopis võõrustajatele.

Liigatabelis püsib eilsete mängude järel seis põnev, sest punktivahed on väikesed: esikohal on 73 silmaga Atletico, teine on 72 punkti kogunud Barcelona ning kolmas 70 punktiga Real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles