Schumacheri mänedžer selgitas arsti tekitatud paanika järel vormelilegendi olukorda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schuamcher.
Michael Schuamcher. Foto: SCANPIX

Mõned päevad tagasi avaldas endine vormel-1 sarja arst Gary Harstein oma blogis arvamust, et aja möödudes jääb järjest väiksemaks tõenäosus, et koomast äratatav seitsmekordne maailmameister Michael Schumacher saab terveks. Kuulsa sakslase mänedžer Sabine Kehm kommenteeris pärast Harsteini tekitatud paanikat olukorda ning ütles, et Schumacheri lähedased on endiselt lootusrikkad.

Harstein väitis oma blogis, et pärast 29. detsembril toimunud suusaõnnetust kunstlikku koomasse viidud Schumacher ei pruugi enam kunagi tavapärasesse ellu naasta. «Paljude arvamuste kohaselt pole aasta aega pärast õnnestust enam võimalik vegetatiivsest seisundist välja tulla. Püsivas vegetatiivses seisundis olevate inimeste eluiga on kuni paar aastat,» kirjutas Harstein.

Endise vormel-1 sarja arsti sõnad levisid erinevate väljaannete kaudu üle maailma ning tekitasid Schumacheri toetajate seas rohkelt muremõtteid. Vormelilegendi mänedžer Sabine Kehm kinnitas aga Saksa väljaandele Bild, et Schumacheri lähedased on endiselt lootusrikkad ja sakslase olukord pole muutunud.

«Me oleme ja jääme kindlaks, et Michael ärkab üles ja tuleb sellest välja. Võitleme selle nimel koos arstide meeskonnaga, keda me usaldame täielikult,» sõnas Kehm.

Schumacher kukkus möödunud aasta detsembri lõpus Prantsuse alpides suusatades ja sai raske peavigastuse. Arstid pole teada andnud, kaua kunstlikust koomast äratamine aega võib võtta ning millises seisundis Schumacher ärgates olla võiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles