Euroliiga tõi rannajalgpallikoondisele tõsised vastased

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall.
Rannajalgpall. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti rannajalgpallikoondisel seisab ees väga tähtis ja põnev aasta, kui mängitakse kahel suurturniiril Euroliigas ja FIFA maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril.

Mängudekalender on selge ja koondis sai kutse Euroliiga etapile, mis peetakse 11.-13. juulil Moskvas. Eesti koondise alagrupi vastasteks Moskvas on Kreeka, Azerbaidžaan ja Moldova. Alagruppide kaks parimat meeskonda tagavad endale koha Euroliiga Superfinaalis, mis peetakse 14.-17. augustil Hispaanias Torredembarras ja kus selgitatakse Euroopa parim rannajalgpalliriik.

«Vastased on tugevad, aga mängitavad,» rääkis koondise uus peatreener Reigo Tõnsberg.

«Kreeka on väga tugev meeskond, kellega Eesti eelmisel aastal kohtus ja kaotas tulemusega 0:3. Azerbaidžaan mängis veel hiljuti A-grupis ja tegemist on väga kogenud meeskonnaga. Moldova on mänginud samuti aastaid rannajalgpalli, et ega midagi lihtsat ees ei oota, kuid teades Eesti rannajalgpallikoondise mängijate taset, siis midagi hirmutavat samuti ei ole,» selgitas Tõnsberg.

«Tuleb jätkata treeninguid, teha videoanalüüsi ning enne turniiri võimalikult palju koondise koostööd lihvida, eesmärk on pääs Euroliiga superfinaali,» võttis Tõnsberg oma seisukoha kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles