Lauri Ülenurme kohtub Rajul kireva taustaga venelasega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Ülenurme ja Roman Tcikalo vahelise matši plakat.
Lauri Ülenurme ja Roman Tcikalo vahelise matši plakat. Foto: www.mma.ee

19. aprillil Tallinnas toimuval Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju võistlusel teeb Lauri Ülenurme (4 võitu, 5 kaotust) vastu profidebüüdi kogenud vene võitlussportlane Roman Tcikalo (14 võitu, 11 kaotust amatööride kategoorias).

«Eestis on sportlik vabavõitlus korralikult reguleeritud ja arvestatav spordiala. Oleme Venemaast selles mõttes ees - sealsete sportlaste karjäärist leiab sageli üsna kummalisi juhtumeid. Tcikalo on näiteks maha pidanud matšid ranna-vabavõitluses ja jalgpalliväljakul. Siiski on tegu 25 matši kogemusega sportlasega, kes on Lauri Ülenurmele ohtlik vastane,» rääkis Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar.

Roman Tcikalo on 26-aastane võitleja, kellel on kolm aastat kogemust sportlikust vabavõitlusest ja varasemalt 2,5 aastat kogemust judost. Samuti on ta pidanud matše combat sambos.Tcikalo on varasemalt võistelnud Rajul kolmes matšis amatööride arvestuses ja matšid kaotanud. Sealjuures toimusid neist kaks matši Tcikalo võistluskaalust kaks kaaluklassi kõrgemal.

Tema eestlasest vastane Lauri Ülenurm on veteranist Eesti võitlussportlane, kes on kokku võistelnud seitsmel Raju üritusel. Eelmisel Rajul alistas Ülenurm oma prantslasest vastase käelukuga.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles