Serena Williams ei jätnud Šarapovale taas võimalust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: SCANPIX

Miami tenniseturniiri esimene finalist on maailma esireket Serena Williams, kes alistas poolfinaalis 6:3, 6:4 Maria Šarapova.

Maailma edetabelis praegu seitsmendal kohal oleva Šarapova ja Williams on mõlemad suutnud võita kõik neli suure slämmi turniiri ja olla maailma esireketid, kuid omavaheliste mängude seis on selgelt Williamsi kasuks - ameeriklanna on 18 omavahelisest kohtumisest võitnud 16. Seejuures on ta parem olnud viimases 15 mängus ning Šarapova viimane võit pärineb 2004. aastast.

16 kaotatud matši jooksul on Šarapova Williamsilt kätte saanud vaid kaks setti. Wiliamsi jaoks on Miami turniiril tegu juba üheksanda finaaliga, võitnud on ta kuuel korral. Ameeriklanna finaalivastase selgitavad maailma teine reket Li Na ning edetabelis 11. kohal oleva Dominika Cibulkova. Samad vastased kohtusid ka tänavu Austraalia lahtiste finaalis, siis jäi peale hiinlanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles