Vesik-Jaani mängivad Moskva asemel Narva-Jõesuus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesik (vasakul) vaatab, kuidas Karl Jaani palli järele «sukeldub»
Rivo Vesik (vasakul) vaatab, kuidas Karl Jaani palli järele «sukeldub» Foto: FIVB

Rivo Vesik-Karl Jaani pidid loobuma rannavõrkpalli Suure Slämmi turniirist Moskvas, sest eile Riiast Tartusse tulema pidanud lennuk ei maandunud kehvade ilmastikuolude tõttu.

«Meil oli võimalus jõuda öösel Moskvasse, kuid sel juhul pidanuksime maksma tehniliselt koosolekult puudumise pärast trahvi ning järgmise päeva hommikul mängima asudes võinuksime piirduda ühe kohtumisega,» lausus Vesik.

Vahejuhtum mängis aga Eesti fännidele kätte suurepärase laadse võimaluse näha meie kaht tugevamat paari Vesik-Jaanit ja Kristjan Kais-Oliver Vennot oma silmaga mängimas sel laupäeval Narva-Jõesuus toimuval Nokia GP teisel etapil Meresuu Cup.

Kuus kutsetega paari on jagatud kahte alagruppi. Võitjad pääsevad nelja parema sekka, teise-kolmanda koha omanikud selgitavad omavahel ülejäänud poolfinalistid.

Enne turniiri treenivad Vesik-Jaani ja Kais-Venno neljapäeval ja reedel Tartus. Jaani on treeningul koos Martin Ruuliga Kais-Venno vastu mänginud ja kindlalt lüüa saanud.

Lisaks eelpool nimetatutele osalevad turniiril Kaarel Kais-Argo Arak, Mart Müür-Ivo Taul, Maksim Petrov-Aleksei Povjakel ja Valeri Aleksejev-Aleksei Tarankov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles