Rio Ferdinand: ManU hooaeg on olnud piinlik

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rio Ferdinand (paremal) koos Manu peatreeneri David Moyes'iga.
Rio Ferdinand (paremal) koos Manu peatreeneri David Moyes'iga. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna kogenud keskkaitsja Rio Ferdinand tunnistas, et meeskonna tänavune hooaeg on kujunenud piinlikuks.

Kui Meistrite liigas on ManU jõudnud veerandfinaali, siis koduses liigas hoitakse alles seitsmendat kohta ja tulevast hooaega silmas pidades võib tõdeda, et ülimalt suure tõenäosusega ei ole neil tuleval aastal Meistrite liigasse asja.

Ferdinand sõnas BT Sporti veergudel, et ta võtab meeskonna ebaedu isiklikult: «See on piinlik. Sellest on saanud isiklik solvang.»

Ferdinand tunnistas, et tal on praeguses seisus raske avalikkuse ees olla ning tänaval jalutada, kuna ta tunneb, et inimesed räägivad nende halbadest tulemustest.

«Ma ei taha niimoodi elada. Tahan elada vabalt ja mugavalt. Ma ei taha näha teisi karikaid tõstmas. See on asi, mida oleme harjunud ise tegema. Tahame seda! See on asi, mille nimel treenime ja töötame,» lisas ta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles