Nõmme Kalju ja Levadia tegid võitlusliku väravateta viigi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas tegid tiitlikaitsja Levadia ja Nõmme Kalju Hiiu staadionil väravateta viigi. Võitlsulikult kulgenud mängu jooksul oli häid võimalusi mõlemal poolel, kuid tabamusteni ei jõutud. Liigatabelis on mõlemal meeskonnal viie mängu järel kirjas 8 punkti ning ollakse 4. ja 5. kohal.

Mängu käik:

Kohtumine on lõppenud. Lõpu eel kummalgi meeskonnal enam väravavõimalusi ei tekkinud ning lepitakse viigiga

82. minutiks pole kumbki meeskond väravani jõudnud. Võrdne ja põnev kohtumine

68. minutil saab Subbotin viiekastist pea segamatult löögile, kuid mees lööb palli väravast lihtsalt mööda

61. minutil murrab Kimbaloula äärelt keskele, kuid lööb napilt üle

55. minutil kombineerisid hästi Teever ja Subbotin, kuid esimese löök lendas selgelt väravast üle

Teise poolaja alguses erilisi muutusi märgata pole. Mõlemapoolsete võimalustega mäng, kus pall palju keskväljal püsib

Esimene poolaeg on lõppenud. Pärast Kalju pressingut sai Levadia poolaja lõpu eel oma mängu paremini käima. Levadia tegi ka vahetuse, kui kaitsefaasis ebakindlalt mänginud Marini asemele toodi Subbotin

36. minutil tekib kaks suurepärast võimalust Levadial. Kõigepealt eksib Teever, seejärel Rättel

32. minutit mängitud ja Kalju pressing on viimasel kümnel minutil üsna tugev olnud. Siiski pole suudetud väravat väga otsustavalt ohustatud

21. minutil on taas hea võimalus Wakuil, kuid seekord väravavaht tõrjub

11. minutil tekib Kaljul mängu esimene tõsine väravavõimalus. Kallaste murdis äärelt läbi ja andis suurepärase tsenderduse tagumise posti juurde, kus seisis Wakui, kes palli napilt väravast mööda suunas.

NÕMME KALJU FC - TALLINNA FC LEVADIA  0:0 (0:0) LÕPPSEIS

Väravad: -

Hoiatused: 69. Alo Bärengrub - 81. Arsenij Buinickij, 89. Ilja Antonov

Kalju FC: 1-Teleš, 14-Kallaste, 5-Bärengrub, 4-Reintam, 77-Šišov, 19-Toomet (79. 17-Kirss), 13-Vunk (90.+3. 7-Reginald), 20-Prates, 10-Kimbaloula, 75-Wakui, 99-Neemelo.

Varus: 69-Aland, 8-Mööl, 15-Jevdokimov, 17-Kirss, 24-Ojamaa, 6-Rodrigues, 7-Reginald.

FC Levadia: 1-Smiško, 17-Podholjuzin, 21-Jahhimovitš, 3-Artjunin, 22-Pikk, 33-Vukobratovic, 6-Antonov, 20-Marin (45. 10-Subbotin), 5-Elhussieny, 9-Rättel (61. 18-Buinickij), 11-Teever.

Varus: 12-Tamme, 19-Kulinitš, 18-Buinickij, 25-Ivanov, 27-Raudsepp, 23-Kaljumäe, 10-Subbotin.

Mänguolud: +9, päikesepaisteline ilm; kunstmuru väga heas seisukorras.

Pealtvaatajaid: 1341

Peakohtunik: Kristo Tohver

Abikohtunikud: Silver Kõiv, Neeme Neemlaid

Neljas kohtunik: Mart Martin

Täiendavad abikohtunikud: Eiko Saar, Hannes Kaasik

Enne mängu:

Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio: Nüüd on meid ees ootamas järjekordne derbi, seekord Levadiaga, kes võitis tiitli ning soovib seda kindlasti sel aastal korrata. Kalju mängijad ei lase end Flora mängus saadud emotsioonidel mõjutada ning püsivad keskendunud edasisele. Mängijaid on enesekindlad, et suudavad laupäeval võitjatena välja tulla ning kindlasti on oodata ka väga head atmosfääri ning meie fännid aitavad meid võidule!

Ründav poolkaitsja Allan-Axel Kimbaloula: Hiiu staadionil on alati olnud mõnusa atmosfääriga mängud, kuid oleme kaotanud punkte nii Infoneti kui ka Flora vastu, seega ei saa me endale rohkem eksimusi lubada ja Floral eest ära minna. Oleme meeskondlikult palju vaeva näinud ning kindlasti tuleb raske mäng mõlemale meeskonnale, kuid me tahame võitu rohkem.

Levadia abitreener Indrek Zelinski: Viimastest mängudest on meil võidud all ja väravaid oleme samuti üksjagu löönud. Hooaja esimene kohtumine Kaljuga kujuneb kindlasti väga võitluslikuks. Me teame hästi nende tugevaid ja nõrku külgi nagu ka nemad tunnevad meie omi. Üritame mängu enda kasuks kallutada. Loodame, et Hiiule tuleb kahe kange meeskonna vastasseisu jälgima hulgaliselt pealtvaatajaid ning mäng möödub suure jalgpallipeo õhkkonnas. Mõistagi ootame laupäeval tribüünidele arvukalt FC Levadia poolehoidjaid, kelle tulihingeline kaasaelamine on meeskonna jaoks väga oluline.

Poolkaitsja Marek Kaljumäe: Läheme seda mängu võitma. Meeskond on valmis ja annab endast kolme punkti nimel parima. Tuleb kõva andmine mõlemalt poolt ja loodame, et see meelitab kohale palju publikut.

Kohtunikud:
Mängu kohtunik on Kristo Tohver, keda abistavad Silver Kõiv ja Neeme Neemlaid, täiendavad abikohtunikud on Eiko Saar ja Hannes Kaasik. Mängu neljas kohtunik on Mart Martin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles