Kas Terry omavärav kustutas Chelsea tiitlivõimalused?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry (vasakul) ja Petr Cech
John Terry (vasakul) ja Petr Cech Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas tegi oma elu väga raskeks Londoni Chelsea meeskond, kes täna tunnistas liiga alumisse poolde kuuluva Crystal Palace’i 0:1 paremust. Ühtlasi ütles Londoni meeskonna peatreener Jose Morinho pärast kohtumist, et tema meeskonna tiitliheitlus on nüüd läbi.

Tänase kohtumise ainsa tabamuse lõi Chelsea keskkaitsja John Terry oma väravasse. «Kaotasime võimaluse hooaja lõpus esimesed olla. Sõltume hetkel liiga palju teiste meeskondade tulemustest,» ütles Mourinho. Tema sõnul vääris Crystal Palace võitu, kuna vastane oli paremini motiveeritud. «Nende võiduiha ja vaim olid täna tugevamad.»

Hetkel on Chelsea küll veel 69 punktiga tabeli tipus, kuid mängu vähem pidanud Liverpool kaotab kõigest punktiga. Suurim tiitlipretendent on aga Manchester City, kes on hetkel 66 punktiga kolmandad, kuid neil on Chelseast kolm mängu vähem peetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles