Corinna Schumacher muudab villa haiglaks, et abikaasa koju tuua

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Corinna ja Michael Schumacher.
Corinna ja Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri abikaasa Corinna kavatseb perekonna Šveitsis asuva villa juurde minihaigla ehitada, et saaks oma abikaasa eest kodus hoolitseda.

Schumacher vigastas oma pead suusaõnnetuse tagajärjel ja on tänaseks päevaks juba kolm kuud Prantsusmaal haiglavoodis lebanud. Daily Mail kirjutab, et naisel on plaanis abikaasa koju tuua, kuid selleks peab ta ehitama rohkem kui 10 miljonit eurot maksva minihaigla.

Ajalehe väitel teab Corinna Schumacher väga hästi, et tema abikaasa ärkvele tulek on ebatõenäoline, kuid siiski otsustas ta hakata kulutama perekonna 600 miljoni euro suurust varandust. Schumacheritel on Šveits enam kui 25 miljonit eurot maksev villa, millest osa väikeseks haigalks muutuks. Alates möödunud aasta viimastest päevadest on terve perekond igapäevaselt Šveitsi ja Prantsusmaa vahet sõitnud.

Vaata pilti Schumacherite kodust

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles