Gareth Bale andis Reali võidumängus kriitikutele ninanipsu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Kui Madridi Reali jalgpallimeeskond kaotas nädala eest El Clasicos Barcelonale, sai enim kriitikat kuulda suvel ulmesumma eest Reali siirdunud Gareth Bale. Eilses liiga mängus Rayo Vallecano vastu vaigistas waleslane kriitikud parimal võimalikul moel - kaks tabamust ja väravasööt aitasid Reali suure 5:0 võiduni.

Avapoolajal andis Bale söödu Cristiano Ronaldo väravale, teisel poolajal kasvatas esmalt skoori Daniel Carvajal ning seejärel oli Bale ise kolme minuti jooksul kaks korda täpne. Lõppskoori vormistas Alvaro Morata.

Kolme meeskonna tiitliheitluses jätkab endiselt liidrina Madridi Atletico, kes sai võõrsil 2:1 jagu tabelis neljandast meeskonnast Athletic Bilbaost. Atletico väravad lõid Diego Costa ja Koke. Barcelona klubide duellis oli FC Barcelona võõrsil 1:0 parem Espanyolist, mängu ainsa värava lõi 77. minutil penaltist Lionel Messi.

Atleticol on nüüd tabelis 76, Barcelonal 75 ja Realil 73 punkti. Hooaja lõpuni jääb veel seitse vooru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles