Miamis võidutsenud Williams kasvatas teenistuse enam kui 55 miljonile dollarile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams võitis Miami turniiri juba seitsmendat korda.
Serena Williams võitis Miami turniiri juba seitsmendat korda. Foto: SCANPIX

Maailma naiste esireket Serena Williams võitis seitsmendat korda Miami tenniseturniiri, alistades finaalis hiinlanna Li Na 7:5, 6:1.

Williamsil kulus võidu vormistamiseks kaks tundi. Ameeriklanna on nüüd võitnud 59 turniiri ning pannud karjääri jooksul taskusse enam kui 55 miljonit dollarit auhinnaraha. Esikoht Miamis tõi talle 787 000 dollarit. 32-aastane Williams on tänavu olnud erilises hoos teiste tippmängijatega kohtudes - ta on võitnud maailma edetabeli esikümnesse kuuluvate vastaste vastu järjest juba 15 mängu.

Li suutis talle tõsist vastupanu osutada vaid avasetis, pääsedes 5:2 juhtima. Siis võitis Williams aga omakorda viis geimi järjest ning teine sett oli juba puhas ameeriklanna jõudemonstratsioon. «Mõistagi tahtsin väga seitsmendat võitu,­» lausus Miamit oma koduturniiriks nimetav Williams, kes jagas seni kuue võiduga esikohta Andre Agassiga. «Kasvasin seda turniiri jälgides üles – käisin kõikide tippude mänge vaatamas. Uskumatult vägev on nüüd ise nende tippude seas olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles