Liidrikohal olev Mourinho: tiitlit võita on nüüd võimatu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Eile Inglismaa kõrgliigas Crystal Palace'ile kaotanud Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho teatas pärast kaotust, et tema meeskonnal kadusid sellega kõik võimalused meistritiitlit võita. Seejuures on Chelsea enne tänaseid mänge endiselt tabelis liidrikohal.

«Nüüd on võimatu tiitlit võita. Meie koht sõltub liiga palju teistest tulemustest. Kui sõltud teistest natuke, võib tiitlist rääkida, kui aga palju, siis minu arvates mitte,» põhjendas Mourinho. «Matemaatiliselt on kõik veel võimalik, aga matemaatika on üks asi ja tegelikkus midagi muud.»

Viis mängu võiduta olnud Palace’ile piisas eile 1:0 võiduks John Terry omaväravast – kogenud kaitsja suunas Joel Wardi tsenderduse peaga oma võrku. Mourinho nentis pärast mängu, et tema hoolealused polnudki punkte väärt, kiites samas kaitseliini ehk Terryt, Gary Cahilli, Branislav Ivanovici ja Cesar Azpilicuetat. Seda karmimaid sõnu said aga kuulda teised mängijad.

«Kõigil meestel pole õiget vaimset hoiakut ja vahel ka mänguoskusi. Vaimselt oli vastane meist selgelt üle. Nad olid agressiivsed ja iga mees mängis oma taseme maksimaalselt välja. Meil on Ivanovic, Azpilicueta, Cahill ja Terry, kellel pole vahet, kas paistab päike või sajab vihma, kas väljak on suur või väike, kas vastane on agressiivne või mitte, kas vastane valdab meist rohkem või vähem palli... Nad teevad hooaja esimesest mängust viimaseni alati oma ära,» ütles Mourinho BBCle.

«Aga siis on mõned mehed, kes on ühes mängus fantastilised, kuid järgmises kaovad täielikult pildilt,» jätkas Mourinho. Chelsea hoiab enne tänaseid kohtumisi tabelis 69 punktiga esikohta, Liverpoolil on 68 ja Manchester Cityl 67 punkti. Samas on Liverpool pidanud londonlastest ühe ja City kaks mängu vähem. Tiitlimõtteid pole lõplikult maha matnud ka Londoni Arsenal, kes jääb võrdse arvu mängude juures Chelseast viie punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles