Pallipoissi ootamatu sõnumiga kostitatnud Mourinhot võib oodata karistus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho.
Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpallimeeskonna peatreenerit Jose Mourinhot võib oodata Inglismaa Jalgpalli Liidu poolt karistus, kuna ta teatas eilse kohtumise lõpus Crystal Palace’i pallipoisile, et teda võidakse tulevikus lüüa, kui ta viivitab mänguvahendi mängijateni toimetamisega.

Mourinho sõnas pärast eilset kohtumist, et ta üritas vältida sarnast olukorda nagu juhtus eelmisel hooajal Eden Hazardiga, kui Hazard sai punase kaardi pallipoisi löömise eest, kirjutab Sportsmail.

Chelsea juhendaja lisas, et ta arvas, et Cesar Azpilicueta võib kaotada enesevalitsuse, kuna pallipoiss ei andnud talle koheselt mänguvahendit. «Ma läksin teda peatama. Ma kartsin, et ta võib enesevalitsuse kaotada ja pallipoissi lükata või teha midagi sarnast nagu Eden Hazard eelmisel hooajal,» sõnas Mourinho.

«Ütlesin pallipoisile, et ta ei teeks selliseid asju. Ütlesin talle, et kui ta ka edaspidi niimoodi teeb, siis keegi lööb teda,» lisas Mourinho.

Chelsea kaotas eilse kohtumise Crystal Palace’ile võõrsil 0:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles