City peatreener vastas Mourinhole: intelligentsed peatreenerid ei mängi mänge

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Pellegrini (paremal) ja Jose Mourinho.
Manuel Pellegrini (paremal) ja Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistrivõistlustel tiitli eest heitleva Manchester City meeskonna peatreeneri Manuel Pellegrini sõnul ei mõju nende konkurendi Chelsea juhendaja Jose Mourinho kummalised sõnavõtud teistele treeneritele ega meeskondadele.

Mourinho juhendatav Chelsea on hetkel Inglise liigas teisel kohal, aga vahe lähimate konkurentidega on peaaegu minimaalne: esikohal oleval Liverpoolil on vaid kaks punkti rohkem ja omakorda kolmandat kohta hoidval Cityl on vaid kaks punkti vähem. Sealjuures on Cityl peetud kaks mängu vähem ja seetõttu on Mourinho andnud korduvalt mõista, et tema hoolealused City vastu ei saa ning sel hooajal kroonitakse meistriks just City.

Manchesteri meeskonda juhendav Pellegrini andis aga nimekale portugallasele vastulöögi ja teatas, et Mourinho sõnavõtud tema tiimi ei mõjuta. «Intelligentsed peatreenerid ei mängi mänge,» kritiseeris Pellegrini Mourinhot.

«Arvan, et teised peatreenerid ei pööra tema mängudele mingit tähelepanu. Ma ei vasta talle (Mourinhole- toim.), sest ma ei tea, mida ta räägib. Minu tööks ei ole vastata sellele, mida Mourinho on rääkinud. Ma ei tea, kuidas ta mõtleb,» rääkis Pellegrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles