Madridi Reali peatreener kritiseeris klubi fänne

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti kommenteeris möödunud nädalavahetusel toimunud intsidenti, kui meeskonna fännid klubi staari Cristiano Ronaldot hoolimata heast mängust maha vilistasid.

Real kohtus laupäeval Hispaania liiga mängus Vallecano meeskonnaga ja võttis 5:0 võidu. Madridi meeskonna esimese värava lõi just Ronaldo, ent Reali fännid vilistasid siiski teda ja meeskonna teist staari Gareth Bale'i maha, sest kahes eelnevas mängus kaotas meeskond punkte ning langes liigatabelis alles kolmandaks.

Reali peatreener Carlo Ancelotti tunnistas, et ta ei saa fännide käitumisest aru. «Olen alati öelnud, et mõnikord saan mahavilistamisest aru, sest see on ära teenitud. Aga praegusel juhul - ei, sest mängijad annavad endast kõik. Me vajame kõikide abi. Ronaldo mahavilistamine ei ole mõistetav,» rääkis Ancelotti.

Real on 73 punktiga kolmandal kohal, esikohta hoiab Madridi Ateltico (76 punkti), teist kohta hoiab Barcelona, kellel on 75 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles