Video: Tõnissaar teeb Rajul oma kümnenda profimatši

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tõnissaar.
Ott Tõnissaar. Foto: Raju.ee

Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju peakorraldaja, vabavõitleja Ott Tõnissar (7 võitu, 2 kaotust) astub 19. aprillil Saku Suurhallis toimuval RAJU 13 sündmusel ka ise võistlustulle.

Tõnissaar on maadlustaustaga võitleja, kelle seitsmest võidust kuus on tulnud läbi tehnilise nokaudi või alistuse. Viimati võistles Tõnissaar veebruaris, kui kaotas kohtunike otsusega European MMA tiitlimatši Ayub Tashkilotile. Eestis võistles Tõnissaar viimati 3,5 aastat tagasi. Tema vastane eelseisvaks matšiks peaks selguma sel nädalal.

Eestis saab sportlikku vabavõitlust näha 19. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis, kus toimub Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistlus RAJU 13. Pileteid sündmusele on võimalik osta Piletilevist.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles