Morozov pingile võtmisest: sain lihtsalt löögi vastu hüppeliigest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov (paremal) ja Debreceni direktor Geza Roka.
Igor Morozov (paremal) ja Debreceni direktor Geza Roka. Foto: Debreceni kodulehekülg

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Igor Morozov vahetati Ungari liiga eilses kohtumises teisel poolajal pingile, kuna ta sai vigastada. Debreceni mängumees tunnistas täna, et midagi tõsist siiski ei olnud ja mängupausi ta pidama ei pea.

«Midagi hullu ei ole. Sain löögi vastu hüppeliigest. Treeningpausi seetõttu pidama ei pea,» tunnistas Morozov Postimehele. «Kuna mul oli kollane kaart all, kohtumine oli väga tähtis ja sain ka löögi vastu jalga, siis ei tahetud igaks juhuks riskida.»

Tabeliliider Debrecen alistas eile võõrsil 2:1 liigatabelis kolmandal kohal oleva Videotoni. 51. minutil pingile võetud Morozov sai matši 5. minutil ka kollase kaardi.

Enda mänguvormi keskkaitsja praegu just kõige paremaks ei pea, kuid töö selle parandamise nimel käib. «Ausalt öeldes tundub, et ma ei ole praegu kõige paremas vormis ja viimased mängud ei ole kõige paremini õnnestunud. Tuleb kõvasti tööd teha, et kunagine vorm taastada ja iga kohtumine tuleb näidata, et olen oma kohta väärt,» lisas Morozov.

Kaheksa vooru enne Ungari liigahooaja lõppu hoiab Debrecen 48 punktiga tabelis esikohta, teine on Györi ETO 40 silmaga ja kolmas Videoton 38ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles