Iraan kaotas ka viimase alagrupimängu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iraani korvpallurid ei suutnud horvaate üle mängida.
Iraani korvpallurid ei suutnud horvaate üle mängida. Foto: AP / Scanpix

Pekingi olümpiamängude korvpalliturniiril ei suutnud Iraani meeskond võiduarvet avada ka viimases alagrupimängus ja vastu tuli võtta 57:91 kaotus Horvaatialt.

Esimene poolaeg oli Iraani meeskonnale katastroofiline poolajaks oli suudetud visata ainult 16 punkti ja vahe horvaatidega oli kärisenud juba 38 punktile - kohtumise saatus oli otsustatud. Teisel poolajal suutis Iraan näidata Horvaatiaga täiesti võrdset mängu, võites teise poolaja isegi nelja punktiga, aga pärast esimese poolaja ära kukkumist polnud sellest enam mingit kasu ja vastu tuli võtta suur 57:91 kaotus.

Üleplatsimehena tõi Mohammadsamad Nikkhah Iraani meeskonnale 25 punkti. Võitjate poolel viskasid Marin Rozic ja Marko Tomas mõlemad 16 punkti.

Täna kohtuvad veel A-alagrupis Austraalia - Leedu ja Argentiina - Venemaa ja B-alagrupis Kreeka - Hiina, Angola - Hispaania ja USA - Saksamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles