Lihtne eksimus rikkus Tanel Kurbase puhkepäeva

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kurbas (palliga).
Tanel Kurbas (palliga). Foto: Margus Ansu

Tartu Rock võttis kodusaalis vastu suvepealinna Pärnu esinduse ja kindlalt tartlaste kontrolli all kulgenud kohtumises võeti 78:50 võit. Kuus meest said kirja kahekohalise punktisumma ja enim skooris Augustas Peciukevicius, kelle arvele jäi 14 punkti.

Rocki peatreener Gert Kullamäe soovis täna anda Tanel Kurbasele ja Timo Eichfussile puhkepäeva, kuid Kurbas pidi siiski korraks väljakule jooksma.

«Eelkõige hea suhtumisega mäng meie poolt. Kurbas ja Eichfuss said puhkepäeva ja Tanel sai pool minutit kirja ainult selle pärast, et algkoosseisu kirjapanemisel juhtus väike äpardus ja ta sai Vinny (Vincent Simpson) asemel üles antud. Püüame nende kolme päevaga koormust jagada. Samas ei tohi unustada, et kõik peavad olema mängurütmis, sest nädala lõpus on oluline kohtumine ja Balti liigas on tähis mäng ootamas,» rääkis Kullamäe.

Juba homme sõidab Rock Raplasse, kus kell 19.30 mängitakse TYCO Raplaga. Kolmapäeval mängitakse Tallinnas TTÜ meeskonnaga ning nädala lõpetab laupäeval kell 19.00 algav põhiturniiri esikohta otsustav kohtumine BC Kalev/Cramoga kodusaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles