Valus hoop Atleticole: supertäht jääb õhtusest mängust Barcelonaga eemale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa.
Diego Costa. Foto: SCANPIX

Madridi Atletico jalgpallimeeskonda tabas vahetult enne tänaõhtust Meistrite liiga veerandfinaalkohtumist Barcelonaga ülimalt halb uudis - tähtründaja Diego Costa vigastuse tõttu suure tõenäosusega täna platsile ei jookse.

Costa vigastas eilse treeningu algul reielihast ja lahkus väljakult ning peatreener Diego Simeone tõdes, et ilmselt mees täna platsile ei pääse. «Arstid hindavad veel tema seisundit, kuid tundub ebatõenäoline, et ta saaks homme (täna – toim) mängida,» lausus Simeone Twitteri vahendusel.

Brasiilias sündinud, kuid mullu septembris Hispaania kodakondsuse saanud ja märtsis Hispaania koondise eest esimese mängu pidanud Costa on Atletico tänavuse edu üks peamisi alustalasid - lisaks Meistrite liigas veerandfinaali pääsemisele hoitakse Hispaania kõrgliigas seitse vooru enne hooaja lõppu liidrikohta. Costa on sel hooajal löönud liigas 25 ja Meisrite liigas seitse väravat, kokku on tema arvel 43 mänguga 33 tabamust. Ründaja on jala valgeks saanud viimases viies kohtumises.

Barcelona ja Madridi Atletico vaheline veerandfinaali avamäng algab täna õhtul Camp Noul Eesti aja järgi kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles