Selveri liider Hindrek Pulk toob turule pulgakommide sarja «Hindreku Pulgakommid»

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Pulk tootenäidisega.
Hindrek Pulk tootenäidisega. Foto: www.volley.ee

Tallinna Selveri diagonaalründaja, tänavuse hooaja Schenker liiga parimaks mängijaks valitud Hindrek Pulk on otsustanud võrkpalli kõrvalt äri ajama hakata. Koostöös Kalevi kommivabriku ja Selveri jaekaubandusketiga tuuakse turule täiesti uus pulgakommide sari «Hindreku Pulgakommid».

«Idee sain ma tegelikult tennisest, kui juhtusin umbes aasta tagasi kuulma, et Maria Šarapoval on tennise kõrval oma tulus kõrvaläri - Sugarpova,» kirjeldas Pulk mõtte idanemist. Koostöös Selveri meeskonna mänedžeri Oliver Lälliga võeti tootmise osas ühendust Kalevi kommivabriku ja turustamise osas Selveri kaubandusketi esindajatega ning tänaseks on esimene partii müügivalmis, vahendab volley.ee.

Pulk ütles, et peab end jätkuvalt ambitsioonikaks sportlaseks ja kommiäri on pigem nagu pensionifond, sest spordiga tulevikku ei kindlusta. «Kõige lähemaks sihiks on Eesti meistritiitli võit (seeria algab neljapäeval - toim.). Seejärel tahaks pääseda Eesti koondisse ning jõuda mais peetavate EM-valikmängude kaudu finaalturniirile. Suve teine pool on aga planeeritud uute magustoodete reklaamimiseks üle Eesti,» sõnas Pulk.

«Hindreku Pulgakommid» tulevad esialgu müügile eksklusiivselt vaid Selveri kauplustes, hiljem on plaan laieneda ka teistesse kaubanduskettidesse ning mõne aastaga ka välisturgudele. «Me ei pidanud palju mõtlema, enne kui oma jah-sõna andsime. Oleme aastaid toetanud võrkpalli ja Hindrek on täna nii tuntud nimi küll, et lapsed just tema-nimelisi sarja tooteid ostaksid,» ütles Selveri avalike suhete juht Annika Vilu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles