Guardiola: Manchester United kuulub maailma parimate hulka

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola (vasakul)
Pep Guardiola (vasakul) Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas õnnestus Manchester Unitedil koduväljakul mängida välja 1:1 viik valitseva meistri Müncheni Bayerni vastu. Saksamaa klubi peatreeneri Pep Guardiola jaoks ei olnud tulemus eriliseks üllatuseks, kuna tema sõnul on Unitedi puhul tegemist ühe maailma parima meeskonnaga.

«Oluline on see, et lõime võõral väljakul värava, kuid meil oli õnne, et Danny Welbecki ja Wayne Rooney löögid sisse ei läinud,» arutles Guardiola. «Olen rahul. Manchester United kuulub maailma parimate meeskondade hulka.»

Eilne viik annab Bayernile küll eelise, kuid seda tulemust Guardiola üle ei tähtsusta, sest otsad on tegelikult kõik veel lahti. «1:1 viigi pealt on alati ohtlik kordusmängule vastu minna, kuid tegelikult oleks ka 2:1 võit sama keerulise olukorra jätnud. Proovime kordusmängu võita. Olen kindel, et oleme selleks võimelised,» jätkas ta. «Loodan, et Münchenis aitavad kodufännid meid sama palju, kui Manchesteri aitasid nende omad.»

United läks eilset kohtumist Nemanja Vidicis väravast juhtima, kuid Bayern viigistas Bastian Schweinsteigeri tabamuse järel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles