Kanguri koduklubi purustas kodusaalis Barcelona ligi 30 punktiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas kohtusid täna Eesti korvpallikoondislase Kristjan Kanguri koduklubi Milano Emporio Armani ning Hispaania suurklubi Barcelona. Kindla 91:63 võidu võttis kodusaalis Milano.

Mängu käik:

Milano võttis kodusaalis kindla 91:63 võidu. Armani meeskonna suurimaks korvikütiks oli Alessandro Gentile, kelle arvele jäi 24 punkti, Barcelona poolt vastas 12 silmaga Alex Abrines. Kangur täna mänguaega ei saanud.

Milano lasi Barcelonal visata kolmandal veerandajal vaid kuus punkti! Enne viimast kümmet minutit on Milano ees 71:40, Kangur seni platsile saanud ei ole

Avaveerandi kaotanud Milano teeb hea teise veerandaja: Kanguri meeskond viskab 22 punkti külaliste 14 vastu ja nii ollakse poolajaks juhtimas 43:34

Milano kaotab esimese veerandaja 21:22

Esimesest veerandajast on mängitud pool, Milano on jäänud 10:12 kaotusseisu

Kohtumine on alanud

Täismaja ehk ligi 13 000 silmapaari ees peetavas kohtumises loodab Milano meeskond Barcelonale vahegrupi esimese kaotuse tuua. Seni on Hispaania suurklubi võitnud kõik 12 kohtumist. Milano on üheksa võidu kõrvale saanud kirja kolm kaotust. Esimeses omavahelises mängus olid Barcelona võidunumbrid 80:70.

Enne veerandfinaali seisab ees aga veel üks voor, kus Kanguri meeskond kohtub Malagaga. Veerandfinaalis minnakse vastamisi F-vahegrupi kolmanda meeskonnaga, kelleks hetkel on Tel Avivi Maccabi. Nelja meeskonna finaalturniir peetakse kusjuures Milanos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles