Naiste tennise valitsejanna sai šokeeriva kaotuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams
Serena Williams Foto: SCANPIX

Naiste tennise ülivõimas maailma esireket Serena Williams sai Charlestoni turniiri teises ringis üllatuskaotuse maailma 78. numbrilt Jana Cepalovalt.

Tiitlikaitsja Williams jäi kohe esimeses setis 0:5 kaotusseisu ning ei suutnudki enam kehvast seisust välja tulla. Lõpuks läks Cepalova kolmandasse ringi 6:4, 6:4 võidunumbritega.

«Ilmselgelt asjad ei sujunud, kuid ta lõi täna palle väga hästi tagasi,» kiitis Williams vastast. «Ma ei teadnud tema kohta enne mängu mitte midagi. Ta mängis väga hea kohtumise ning lisaks ei olnud lihtsalt minu päev.»

20-aastase slovakitari võidu teeb eriti üllatavaks aga asjaolu, et ta polnud mitte kunagi alistanud ühtegi maailma edetabelis 15 parema seas asuvat vastast.

Williamsi positsiooni maailma edetabeli esikohal niipea veel keegi ohustama ei hakka. Ameeriklanna on kogunud 12 660 punkti, tema lähim jälitaja Na Li aga 7585 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles