Vilmantas Dilys sülitas Rapla mängumehele pähe, Rock mõistis käitumise hukka

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilmantas Dilys (palliga)
Vilmantas Dilys (palliga) Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpalliklubi leedulasest leegionär Vilmantas Dilys sülitas eelmises meistriliiga kohtumises Rapla vastu Oliver Metsalule vastu pead. Korvpalliklubi juhid on näinud intsidenti ka video pealt ning mõistavad Dilyse käitumise hukka.

«Videosalvestuse põhjal on näha, et Vilmantas Dilys käitus ebasportlikult TYCO Rapla mängija Oliver Metsalu suhtes.

Sellisele käitumisele palliplatsil ei ole mingit õigustust ja TÜ/Rocki meeskond taunib igati sellist olukorra lahendamist. Palume oma fännidelt ja toetajatelt vabandust ja anname endast kõik, et edaspidi selliseid intsidente ei korduks,» seisab klubipoolses teates.

«Vilmantas Dilys on pakkunud sel hooajal mitmeid ilusaid mänge ja palju positiivset emotsiooni ning loodetavasti on tema selle hooaja parimad mängud veel ees. On kahju, et senist sära jääb nüüd tumestama selline seik. Loodetavasti teeb mängija sellest omad järeldused ja suudab edaspidi mängudes keskenduda vaid sportlikele sooritustele.

Seda, millised sanktsioonid ebasportlikule käitumisele järgnevad, arutatakse ja otsustatakse majasiseselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles