Kolmanda aja saanud Kevin Korjus kihutas testil Le Mansi võitja tempos

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ART Grand Prix meeskonna eelmise aasta värvides McLaren MP4-12C GT3.
ART Grand Prix meeskonna eelmise aasta värvides McLaren MP4-12C GT3. Foto: Facebook / ART Grand Prix

Käesoleval hooajal European Le Mansi (ELMS) kestvussõitude sarjas osalev Kevin Korjus hakkab uue autoga järjest enam harjuma - eestlane sai Paul Ricardi ringrajal peetaval hooajaeelsel testil täna hommikusel sessioonil oma klassis kirja koguni kolmanda aja.

ART Grand Prix võistkonna McLaren MP4 12C GT3 rooli keerav Korjus sõitis välja aja 1.57,431, mis oli GTC klassis paremuselt kolmas. Kiireim oli Ferraril sõitev Luca Persiani, kes edestas Korjust 0,245 sekundiga. Teist aega näitas taanlane Jan Magnussen samuti Ferraril, olles Korjusest piaut vähem kui sekundikümnendiku võrra kiirem. Magnussen, kelle poeg Kevin kihutab tänavu vormel-1 sarjas, on kroonitud legendaarsel Le Mansi 24 tunni sõidul neli korda oma klassi võitjaks, üldarvestuses on ta kaks korda lõpetanud neljandal kohal.

Eilse esimese testipäeva kokkuvõttes jäi Korjuse nimele oma klassi paremuselt 12. aeg (1.58,165). Kahe testisessiooni jooksul kokku 35 ringi läbinud eestlane kaotas GTC klassi parima aja välja sõitnud Franck Pererale (Ferrari) 1,076 sekundiga. Kokku käis eilse päeva jooksul rajal 33 GTC klassi sõitjat. Samuti McLarenil sõitvate tiimikaaslaste seas oli Korjuse aeg aga eile napilt kehvem vaid Yann Goudy omast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles