Mourinho PSG viimasest väravast: see oli nali

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londoni Chelsea kaotas jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaali avamängu võõrsil 1:3 PSG-le. Pärast matši oli Chelsea juhendaja Jose Mourinho hoolealuste esituses pettunud ning talle ei mahtunud pähe, kuidas nad lasid lisaminutitel Javier Pastorel nii vabalt löögile pääseda.

Pastore purjetas lisaminutitel uhkelt karistusalasse ning mängis järjest üle nii Cesar Azpilicueta, Frank Lampardi ja John Terry ning kõmmutas seejärel palli Petr Cechi valvatavasse väravasse, kirjutab Metro.

«Kolmas värav ei olnud värav. See oli nali,» teatas Mourinho. «Gary Cahill ütles, et tegemist oli lohakusega. Mina ütlen, et see oli naeruväärne. Ma ei hakka siin kedagi süüdistama. Räägin meestega riietusruumis.»

Samas ei olnud Mourinho rahul ka olukorraga, kus David Luiz sai kirja omavärava. «Tegemist oli ebaõnnega, kuid mängijad paiknesid kaitses ka valedel positsioonidel,» lisas Mourinho.

Siiski ei kavatse Londoni klubi enneaegselt alla anda ja teisipäeval soovitakse PSG-le anda kõva lahing. «See saab olema raske, kuid mitte võimatu. Jalgpallis ei ole ükski asi võimatu,» rääkis Mourinho.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles