Korvpalli Meistriliiga märtsi parim mängija on Rait-Riivo Laane

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Meistriliiga märtsikuu parimaks mängijaks valiti TYCO Rapla mängujuht Rait-Riivo Laane.

TYCO Rapla mängis märtsis Eesti liigas kuus kohtumist ning võitis neist pooled. Märtsikuu esimese mängus Valga/Maks&Mooritsa vastu viskas Laane 21 punkti, andis 4 resultatiivset söötu, tegi 6 vaheltlõiget ning tema vastu tehti 8 viga.

Aivar Kuusmaa debüütmängus TYCO Rapla peatreenerina võideti turniiritabeli kolmandat Rakvere Tarvast, võiduskoori 67:66 vormistas just Rait-Riivo Laane vabaviskejoonel. 20-aastase mängujuhi saagiks jäi selles mängus 3/3 kolmepunktivisked ning 7/10 vabaviskejoonelt, kokku 16 punkti, lisaks andis Laane 3 resultatiivset söötu ja tema takistamisel tegid Tarva mehed 7 viga. Rait-Riivo Laane keskmisteks näitajateks märtsikuus olid 13 punkti, 3,3 lauapalli, 3,8 resultatiivset söötu. Tema takistamisel tehti keskmiselt 5,5 viga mängu kohta ning vabaviskejoonel tabas Laane 83,3% täpsusega (25/30).

Kohilast pärit noormees mängib meistriliigas Rapla meeskonnas neljandat aastat, samuti on ta esindanud erinevate vanuste noortekoondiseid ning valiti möödunud kahel hooajal KML-i parimaks noormängijaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles