Maradona paneb avakohtumises ründesse Messi asemel Tevezi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maradona ja Tevez eelmisel pühapäeval treeningul
Maradona ja Tevez eelmisel pühapäeval treeningul Foto: SCANPIX

Argentina koondise treeneri Diego Maradona sõnul on homses Argentina avamängus Nigeeria vastu algkoosseisus Mancester City ründaja Carlos Tevez, kirjutab foxsports.com.au.

Tevez mängib Argentina koondise mängujoonises sama kohta kui Barcelona staar Lionel Messi, seega on ebatõenäoline, et mehed oleksid väljakul samaaegselt. Maradona sõnul on «Tevez inimeste jaoks rohkem iidol kui mina ja Messi.»

Tevez sai jala valgeks ka paar nädalat tagasi Argentina ja Kanada sõprusmängus, kus lõi värava. Messi väljajäämine algkoosseisust on seotud ilmselt tema kurnatusega pikast klubihooajast, millele viitas mõni päev tagasi Argentina füüsilise ettevalmistuse treener Fernando Signorini.

Signorini loodab siiski Messi seisundi paranemisse: «Loodan, et ta suudab oma parimat mängu näidata. Ta on ju peaaegu et geneetiline ime, kes suudab samal ajal, kui teised ühe liigutuse teevad, teha ise kuus.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles