15 punkti toonud Teppan: kõik mängisid hästi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Treial (vasakult), Artis Caics ja Renee Teppan võisid rõõmustada, avamängus saadi 3:0 võit.
Henri Treial (vasakult), Artis Caics ja Renee Teppan võisid rõõmustada, avamängus saadi 3:0 võit. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Bigbanki võrkpallimeeskonna diagonaalründaja Renee Teppan tunnistas pärast Eesti meistrivõistluste finaalseeria avamängus 3:0 Tallinna Selverist jagu saamist, et nii lihtsat võitu ei oodanud.

«Kõik mängisid hästi peale minu,» muigas 15 punkti toonud Teppan. «Serv tuli hästi välja, see oligi plaan. Kodus peabki nii tegutsema. Nende mäng mingil hetkel lagunes, nad eksisid palju servil – ühel hetkel vist isegi viis korda järjest. 3:0 võitu me ei oodanud, järgmine kohtumine on kindlasti raskem,» uskus Teppan.

«Selline tulemus on tõesti ootamatu. Meie valitud taktika toimis, suutsime neid planeeriva serviga lõhkuda,» sõnas ka Tartu juhendaja Andrei Ojamets. «Kuid usun, et järgmine mäng tuleb hoopis teisest puust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles