Panathinaikos kustutas Euroliigas Malaga lootused

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitris Diamantidis (palliga) vedas Panathinaikose veerandfinaali.
Dimitris Diamantidis (palliga) vedas Panathinaikose veerandfinaali. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas tagas pääsu veerandfinaali Ateena Panathinaikos, alistades 69:60 Malaga Unicaja. Panathinaikose võit aitas ühtlasi veerandfinaali ka tiitlikaitsja Pireuse Olympiakose. Selgus ka Kristjan Kanguri koduklubi Milano Emporio Armani vastane veerandfinaalis - selleks on Tel Avivi Maccabi.

Panathinaikosel on nüüd voor enne vahegrupiturniiri lõppu tabelis 7 võitu ja 6 kaotust ning kuna Fenerbahce Ülker kaotas 73:95 Laboral Kutxale, on mõlemad Kreeka klubid kindlustanud endale koha nelja parema hulgas. Panathinaikosele tõi Dimitris Diamantidis täna 13 punkti, Stephane Lasme lisas 10 silma. Malaga parim oli 12 punktiga Vladimir Stimac.

Vahegrupiturniiri neljanda võidu saanud Laboral Kutxa resultatiivseimad olid täna võrdselt 15 punktiga Andres Nocioni ja Tibor Pleiss, Thomas Heurthel ja Fernando San Emetetrio viskasid kumbki 14 punkti. Ülkerile tõi Bo McCalebb 19 punkti. E-vahegrupis on seega enne viimast vooru kõik selge, veerandfinaali pääsevad lisaks Panathinaikosele ja Olympiakosele ka Barcelona ja Kristjan Kanguri koduklubi Milano Emporio Armani.

F-vahegrupis oli Tel Avivi Maccabi võõrsil napilt 94:92 parem Müncheni Bayernist ja kindlustas sellega samuti vahegrupis kolmanda koha ning edasipääsu. Tyrese Rice tõi võitjatele 18, Alex Tyus ja David Blu mõlemad 14 punkti. Lisaks Maccabile on pääsu veerandfinaali juba taganud ka Madridi Real ja Moskva CSKA. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles