Otsepilt: naiste ühisliiga veerandfinaalid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikooli naiskond.
Tallinna Ülikooli naiskond. Foto: basket.ee/Argo Luigas

Reedel saab Audentese Spordihallis alguse naiste korvpalli Eesti-Läti ühisliiga Final 6 turniir, kus osaleb ka kaks Eesti naiskonda. Kõiki finaalturniiri mänge näidatakse otsepildis ühisliiga kodulehel ja ka Postimehe portaalis.

Finaalturniirile pääsesid ühisliiga kuus paremat naiskonda: CK Cesis, Riia TTT, Eclex/1182, RSU/Merks, Tallinna Ülikool ja Vega 1/Liepaja, vahendab basket.ee.

Veerandfinaalid algavad reedel. Esimeses mängus algusega kell 17.30 olid vastamisi Eclex/1182 ja Vega 1/Liepaja. Eclex võitis matši 67:64. Teine kohtumine RSU/Merksi ja Tallinna Ülikooli vahel algab 20.00.

Poolfinaalid toimuvad laupäeval. Esimene poolfinaal algab kell 15.30, kus põhiturniiri liider CK Cesise vastaseks saab RSU/Merksi ja Tallinna Ülikooli omavahelise mängu võitja. Päeva teine kohtumine saab olema Riia TTT ning Eclex/1182 vahel kell 18.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles